Acasă Actualitate Ziua Porților Deschise la “Nodul Hidro” – Uzina de apă Timișoara

Ziua Porților Deschise la “Nodul Hidro” – Uzina de apă Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia celebrării anuale a Zilei Energeticianului, care are loc în data de 20 iulie, Colterm S.A. organizează un eveniment special intitulat “Ziua Porților Deschise” la centrala hidroelectrică “Nodul Hidro”, recunoscută și ca Uzina de apă de către locuitorii din Timișoara.

Publicul larg este invitat să participe în data de joi, 20 iulie, și să viziteze unul dintre cele mai vechi și importante vestigii industriale din orașul – Uzina Hidroelectrică Timișoara – un autentic muzeu al tehnicii. Aceasta este amplasată pe strada Frederic Chopin nr.1, în cartierul Fabric (în apropiere de noul Parc al Uzinei).

Accesul publicului va fi permis începând cu ora 14.00, iar programul se va încheia la ora 22.00.

”Am pregătit un program relaxant pentru toți vizitatorii care vor onora evenimentul nostru. Acesta nu se limitează doar la vizitarea mașinilor și utilajelor care datează din perioada imperială și care au fost remarcabil conservate de-a lungul timpului, sau la explorarea fascinantei săli de lemn, ci include și o componentă de socializare.

Nici cei mici nu au fost uitați. Pe măsură ce părinții vor avea ocazia să admire și să fotografieze priveliștea panoramică excepțională a zonei și întregul baraj văzut de sus, copiii se pot bucura de o zonă special amenajată pentru ei, cu un topogan gonflabil unde se pot juca și se pot distra.

Vă așteptăm cu căldură în data de joi, 20 iulie, pentru a evoca împreună o mică parte din istoria imperială a orașului nostru”, este mesajul conducerii Colterm Timișoara.

Comentarii

comentarii