Acas─â Sport Ziua Sportului 2021 la UVT

Ziua Sportului 2021 la UVT

2230
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timi╚Öoara sus╚Ťine activit─â╚Ťile sportive ├«n scopul men╚Ťinerii s─ân─ât─â╚Ťii fizice, ├«ncuraj├ónd o conduit─â sportiv─â ╚Öi echilibrat─â.

├Äntr-o perioad─â a anivers─ârii ÔÇô care a ├«nceput prin Ziua UVT, ├«n 21 mai – comunitatea universitar─â a participat ╚Öi la un program dedicat sportului, const├ónd ├«n competi╚Ťiile amicale, individuale ╚Öi pe echipe, organizate sub genericul ÔÇ×Ziua Sportului la UVTÔÇŁ, desf─â╚Öurate ├«n 27 mai.

Horia B─âcanu a explicat c─â dup─â luni de pandemie, ├«n care, inevitabil, cu to╚Ťii am fost obliga╚Ťi s─â respect─âm multe restric╚Ťii, inclusiv acelea care au ├«mpiedicat organizarea de competi╚Ťii sportive sau practicarea individual─â a anumitor specialit─â╚Ťi sportive de sal─â, la UVT am reg─âsit bucuria practic─ârii sporturilor individuale sau pe echipe, ├«ntr-un cadru organizat.

Universitarii din departamentele ╚Öi facult─â╚Ťile UVT s-au ├«nscris pentru circuitul de pedalare organizat sub genericul ÔÇ×Pedala╚Ťi cu familia UVTÔÇŁ, sau au format echipe pentru competi╚Ťiile de fotbal, baschet sau volei.┬á Pentru particip─âri individuale, ÔÇ×Ziua Sportului la UVTÔÇŁ a propus competi╚Ťii de tenis de c├ómp ╚Öi de mas─â, ori competi╚Ťii de badminton.

Echipele performante au fost sus╚Ťinute de galerii energice, gata s─â se bucure pentru fiecare punct c├ó╚Ötigat de echipa ├«ncurajat─â ╚Öi s─â tr─âiasc─â satisfac╚Ťia jocului frumos pe care l-au v─âzut, c├ónd echipa lor a mai ╚Öi pierdut.

Participan╚Ťii ├«nscri╚Öi ├«n competi╚Ťiile din evenimentul ÔÇ×Ziua Sportului la UVTÔÇŁ au reprezentat o comunitate ├«n care exerci╚Ťiile fizice ╚Öi pl─âcerea jocului sunt binevenite ╚Öi revigorante, pentru care vorbesc de la sine chiar imaginile surprinse pe terenurile de joc.

S-a dovedit, ├«nc─â o dat─â, c─â sportul poate concentra voin╚Ťele. La Universitatea de Vest din Timi╚Öoara, Facultatea de Educa╚Ťie Fizic─â ╚Öi Sport ofer─â permanent o platform─â de mobilizare a energiilor ╚Öi noi forme de implicare ├«n activit─â╚Ťi curate, sportive, ale vie╚Ťii ÔÇô a conchis B─âcanu.

 

 

 

Comentarii

comentarii