Acasă Actualitate Zoltan Nemeth nu exclude o revenire la Prefectura Timiș

Zoltan Nemeth nu exclude o revenire la Prefectura Timiș

1088
DISTRIBUIȚI

Dacă se menține actuala colaborare USR PLUS – PNL – UDMR, Zoltan Nemeth nu ar refuza un nou mandat de prefect de Timiș. Desigur, toate depind de ce se va întâmpla din punct de vedere politic în perioada următoare, dar Nemeth este sigur că va primi, dacă va fi cazul, o nouă nominalizare din partea colegilor săi.

”Nu contează ce cred eu. Nu știu, depinde în primul rând de soarta coaliției de guvernare, dacă USR-PLUS va face parte din viitorul guvern. Poziția fiind de demnitate publică, de reprezentant al guvernului, dacă nu face parte din guvern, nu se pune problema. Dacă problema se rezolvă, mă voi gândi la acest aspect la momentul oportun. În acest moment, îmi voi lua o perioadă de concediu. Cel puțin o lună, aveam planificat înainte de aceste discuții, și chiar spuneam că în momentul în care voi termina acest mandat, intenționam să-mi iau această lună liberă. Am venit în funcția de prefect după un an extrem de aglomerat în profesia de avocat”, a declarat Nemeth, vineri.

Întrebat dacă va mai primi o nominalizare pentru funcția de prefect, desigur în condițiile ideale ale unei continuări a guvernării actuale, Nemeth a spus că el crede că da.

”Tind să cred că da, că colegii m-ar propune. Dar este o decizie internă”, a mai declarat Nemeth.

Comentarii

comentarii