Acasă Economic Zoppas Industries România va primi Premiul de Aur al „Stelei Internaţionale a...

Zoppas Industries România va primi Premiul de Aur al „Stelei Internaţionale a Calităţii”

566
DISTRIBUIȚI

Zoppas Industries România va primi prestigiosul trofeu Premiul de Aur al „Stelei Internaţionale a Calităţii” decernat anul de Business Initiative Directions. Premiul încadrează Zoppas Industries România în clubul select al companiilor de talie mondiala care excelează prin calitate.
„Firma Zoppas Industries România este pe deplin conştientă că principala cale spre dezvoltare este calitatea. Suntem pe deplin onoraţi de această recunoaştere internaţionala a sistemului nostru de calitate şi de aprecierea managementului performant pe care îl practicăm. Este o garanţie în plus, dacă mai era nevoie, pentru clienţii şi partenerii noştri în ceea ce priveşte controlul asupra proceselor şi, în acelaşi timp, este o recunoaştere a eforturilor susţinute pe care echipa noastră le-a depus în aceşti ultimi ani pentru îmbunătăţire continuă şi pentru adoptarea sistemelor performante de calitate. Ce ne-a ajutat foarte mult este faptul că pentru noi calitatea nu este numai o sumă de metode şi proceduri, este un mod de gândire. Împreună cu echipa noastră consider ca acest premiu ne obligă să continuăm pe drumul pe care, deja – cu succes – am pornit şi să demonstrăm că suntem întradevăr cei mai buni în domeniul nostru de activitate”, ne-a declarat, în exclusivitate, Carmen Rusmir, managerul general al Zoppas Industries România.
Business Initiative Directions (B.I.D.) este o puternică organizaţie de talie mondiala care a influenţat lumea afacerilor de pretutindeni prin enormul său impact asupra tuturor sectoarelor importante ale industriei, pe care le-a îndrumat spre cultul calităţii prin implementarea Modelului pentru Calitatea Totală a Managementului QC100.
Acest model se bazează pe 100 principii ale calităţii pentru domeniile: prestări servicii, comunicarea internă şi externă a companiei, informare şi analiză, resurse umane, capacitate decizională, sisteme şi proceduri, rezultate în afaceri, lider de branşă şi legături de parteneriat. Începând din 1986, când au fost înmânate primele premii din partea B.I.D., acestea au devenit în timp adevărate „premii Nobel” pentru toate domeniile importante ale industriei din întreaga lume.
Nominalizarea pentru unul dintre premii se face printr-un vot preliminar a peste 1.000 de lideri de afaceri din 94 de ţări ale lumii care analizează minuţios toate informaţiile primite despre companie. Juriul „Convenţiei Premiului Steaua Internaţională pentru Calitate” este format din 42 de prestigioşi oameni de afaceri specializaţi în domeniile calitate, excelenţă şi prestări servicii.
Anul acesta decernarea premiilor va avea loc la Geneva, în 26 octombrie. Preşedintele „Convenţiei ISAQ”, Jose E. Prieto şi totodată preşedintele juriului, va înmâna premiile oamenilor de afaceri câştigători.

Comentarii

comentarii