Acasă Actualitate ‎Cum și-a deschis chinezul Suji Zedong‎ restaurant la Dumbrăvița. Ce preparate speciale...

‎Cum și-a deschis chinezul Suji Zedong‎ restaurant la Dumbrăvița. Ce preparate speciale servește

DISTRIBUIȚI

”Bună dragi dumbrăvițeni, numele meu este Suji Zedong și am trăit în China până la vârsta de 20 de ani”, așa începe o postare de pe grupul de Facebook ”Dunos – Dumbrăvița noastră”.

”Sătul de stilul de viață frenetic, munca de birou și societatea necruțătoare, am decis să plec în Europa și să îmi reconstruiesc viața. Am lucrat ca bucătar la București timp de 12 ani unde am avut ocazia de a învăța limba româna, dar viața de oraș și traiul la bloc nu îmi erau pe plac. Așa că am decis să îmi folosesc economiile și să mă mut departe, și am ajuns în această minunată comună. Am fost primit călduros de vecinii mei deja din primele zile, iar deși au apărut câteva probleme în legătură cu agresivitatea maidanezilor pe strada mea, aceștia au dispărut in mod misterios după o săptămână. Pentru a sărbători, am organizat un grătar cu carne proaspăt măcelărită și o rețetă secretă, invitând toți vecinii. Am fost complimentat în nenumărate rânduri pentru arta mea a gătitului, iar așa am decis să deschid un restaurant chinezesc, aici în Dumbrăvița, nu unul obișnuit, ci unul…. pe patru roți, cum ar spune câțiva.

În weekenduri mă voi plimba cu a mea dubiță restaurant și voi servi la prețuri mici diferite tipuri de preparate de la mine din țară. Carnea preparatelor nu este de porc, pui sau vită, așa că, de asemenea, nu vor exista probleme pentru pofticioșii la dietă. Ofer de asemenea degustări gratuite, vă urez o zi plăcută și sper ca voi să acordați o șansa gătitului meu special, iar de asemenea, voi încercă să contribui la problema creșterii populației de maidanezi”, scrie Suji Zedong.

După această pledoarie mai că îți vine să cauți restaurantul chinezesc pe roți. Nu ca să mănânci, că doar e clar că e vorba de carne de câine. Ești curios să afli cât de disperați sunt locuitorii din Dumbrăvița de numărul mare de câini vagabonzi de au ajuns în situația de a face umor de FB.

Comentarii

comentarii