Acasă Actualitate 1.000 de elevi, părinți și profesori din Timiș au beneficiat de campania...

1.000 de elevi, părinți și profesori din Timiș au beneficiat de campania “Școala ta în siguranță”

DISTRIBUIȚI

Aproximativ 1.000 de elevi, părinți și profesori din Timiș au beneficiat de campania județeană “Școala ta în siguranță”, conform datelor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Liceul Teoretic “Sfintii Kiril si Metodii” Dudestii Vechi a fost miercuri unitatea de învățământ în care s-au desfășurat activitățile proiectului pilot de informare, prevenire și combatere a violenței în mediul școlar.

Proiectul pilot inițiat de Instituția Prefectului Județul Timiș, ca urmare a multiplelor incidente înregistrate în școlile din Timiș de la începutul anului școlar, și cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Timiș și în colaborare cu reprezentanții locali ai instituțiilor M.A.I., se bucură de o deschidere tot mai mare din partea elevilor, părinților acestora și cadrelor didactice.

“De aceea este doar unul dintre motivele care ne determină să continuăm campania de informare în ritm alert, pentru a putea ajunge într-un număr cât mai mare de unități de învățământ din Timiș.

Transmit mulțumiri, pe această cale, Inspectorului Școlar General Aura Danielescu pentru tot sprijinul și munca depusă de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș, precum și instituțiilor partenere, care ne sunt alături de fiecare dată: Biroul de Siguranță Școlară – IPJ Timis, Biroul Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Timis, ISU Timiș, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara – CR Timisoara Anitp, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș ”General Moise Groza” – Ordine Publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timișoara și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș”, este mesajul subprefectului Sorin Ionescu.

În premieră, miercuri, reprezentanți ai Penitenciarului Timișoara s-au alăturat echipei proiectului pilot “Școala ta în siguranță”.

 

 

Comentarii

comentarii