Acasă Actualitate 1.300 de polițiști, în stradă, pentru un „1 mai diferit, dar în...

1.300 de polițiști, în stradă, pentru un „1 mai diferit, dar în siguranță”

807
DISTRIBUIȚI

Sub sloganul „1 mai diferit, dar în siguranță!”, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș sfătuiește cetățenii să respecte, în continuare, regulile pentru a putea ieși cu bine din încercarea prin care trecem, pricinuită de pandemia de Covid-19.

„Ne apropiem de 1 Mai, care pe lângă Ziua  Internaţională a Muncii este şi o zi marcată prin ieşiri la iarbă verde, grătare şi petreceri. Anul acesta, toţi, trebuie să abordăm altfel această zi şi să respectăm distanţarea socială, să respectăm Ordonanţele Militare şi să rămânem acasă.

Păstrăm distanțarea socială, evităm aglomerațiile şi nu transformăm aceste zile în curse  pentru cumpărături. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră”, transmit reprezentanții inspectoratului.

I.P.J. Timiș va trimite, vineri, 1.300 în acțiunile din stradă, desfășurate alături de jandarmi, polițiști locali și militari. Efectivele mărite de polițiști, împreună cu echipaje de luptători din structura de Acțiuni Speciale Timiș și ai Jandarmeriei Timiș, vor asigura tot ce ține de ordinea publică, inclusiv verificarea respectării restricțiilor de circulație.

„Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Nu se va arăta nicio toleranţă faţă de cei care nu inţeleg să respecte efortul colectiv în reducerea numărului de îmbolnăviri cauzate de COVID-19, faţă de persoanele care cu bună ştiinţă nu vor înţelege că de data aceasta vom sărbători acasă, doar în familie.Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.Sancțiunile pentru nerespectarea Ordonanțelor sunt de la 2.000 la 20.000 de lei”, mai atrag atenția reprezentanții I.P.J. Timiș.

Comentarii

comentarii