Acasă Economic 1 iulie – Ziua Profi este “on”, te servim la papion

1 iulie – Ziua Profi este “on”, te servim la papion

DISTRIBUIȚI

Purtând tricouri vesele pe care se poate citi Ziua Profi este „On”, te servim la papion, angajați din toate sediile Profi au petrecut aceasta zi speciala in magazine, dându-le o mână de ajutor colegilor lor de acolo, umplând rafturi si servind clientii, făcându-le tuturor ziua cât mai plăcută.

Începând din 2021, pe 1 iulie toți cei aproape 26.000 de colegi din cea mai extinsă rețea de magazine integrate și partener din România sărbătoresc Ziua Profi. Cu această ocazie, toți angajații care lucrează în magazinele integrate Profi, in depozitele si sedile rețelei de mai mult de trei luni dobândesc o zi liberă plătită, zi de care se pot bucura oricând în cursul unui an.

Magazinele Profi se extind rapid în toată țara iar strategia noastră de resurse umane se concentrează pe dezvoltarea oamenilor din echipă, practic facilitând cea mai rapidă evoluție profesională din România. Astfel, an de an ne mândrim cu peste 1500 de colegi promovați.

“În ultimii doi ani, rețeaua a trecut printr-o serie de schimbări semnificative și, deși sunt încă multe de îmbunătățit, există deja numeroase motive pentru care noi, #OameniiDeLaProfi, ne uităm cu mândrie la proiectele pe care le-am dezvoltat împreună,” declară Diana Stoica, director HR Profi.

În acest interval, rețeaua a inaugurat și dezvoltă în continuare o nouă strategie de resurse umane care sporește veniturile colegilor loiali și urmează un plan de bonusare ce tine cont de vechimea fiecăruia în companie. La aceasta se adaugă programe de tipul “Recunoaștem performanța” și, nu în ultimul rând, o platformă ce cuprinde beneficii diverse. 

Numeroase traininguri suplimentare completează aceasta evoluție, alături de  un nou sistem de remunerare și recompensare comparabil cu cel al firmelor concurente, și chiar superior acestora atunci când obiectivele sunt îndeplinite.

Cu aproape 1600 de magazine în peste 740 de localități, Profi conduce în topul angajatorilor privați din România.

Comentarii

comentarii