Acasă Eveniment 10.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite într-o mașină, pe un...

10.000 de pachete de ţigări de contrabandă, găsite într-o mașină, pe un drum judeţean

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost oprit în trafic de poliţişti, în timp ce transporta ţigări de contrabandă, cu o maşină. În continuarea cercetărilor, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului unde au găsit alte ţigări netimbrate şi au ridicat şi dpuă maşini. 

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, cu sprijinul poliţiştilor oraşelor Sântana şi Curtici şi al poliţiştilor criminalişti, în ziua de 23 august a.c., a fost depistat în trafic, în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din Sântana. Bărbatul se deplasa cu un autoturism pe D.J. 792/C, la oprirea acestuia, fiind găsite, în interiorul vehiculului, 10.000 de pachete de ţigarete susceptibile a proveni din contrabandă, netimbrate (200.000 de ţigarete). Din cercetări, a reieşit că bărbatul ar mai fi deţinut 3.400 de pachete de ţigări susceptibile a proveni din contrabandă (68.000 de ţigarete), netimbrate, într-un autoturism parcat în localitate”, se precizează într-un comunicat de presă, de joi al IPJ Arad. Poliţiştii au făcut şi o percheziţie la domiciliul bărbatului ”Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 13.400 de pachete de ţigarete netimbrate (268.000 de ţigarete) şi două autoturisme, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei”, a mai precizat IPJ Arad.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru infracţiunea de contrabandă.

Comentarii

comentarii