Acasă Actualitate 100 de participanți la o competiție care se va desfășura în centrul...

100 de participanți la o competiție care se va desfășura în centrul Timișoarei: Romanian Throwdown by USC

1303
DISTRIBUIȚI

În acest sfârșit de săptămână, în intervalul 16- 17 septembrie, în Piața Operei din Timișoara se va desfășura Romanian Throwdown by USC, o competiție care aduce împreună practicanți de Ultimate Training din toată Europa.

Romanian Thowdown by USC este o competiție în care forța, strategia și tenacitatea sunt principalele elemente puse la încercare, inițiată de Smartfit Studio Timișoara. Întreaga provocare a fost pentru prima dată acceptată de către comunitatea Ultimate Training în anul 2014, continuând apoi și în anii 2015 și 2016. Această competiție este o provocare concepută pentru a-i aduce împreună pe cei mai buni atleți din întreaga Europa, devenind astfel primul eveniment sportiv de profil de mare amploare, care trece granițele României.

Aproximativ 100 de participanți se vor întâlni în marea finală din centrul Timișoarei, după ce au trecut cu succes peste etapa calificărilor online. Veniți atât din țară, cât și din alte colțuri ale Europei, atleții USC sunt pregătiți să concureze timp de două zile pentru a obține un loc pe podium.

Desfășurat în cadrul proiectului Săptămâna Europeană a Mobilității, Romanian Throwdown by USC se bucură și de sprijinul Primăriei Timișoara. Informații legate de competiție găsiți pe site-ul oficial: http://ultimatesmartfitchallenge.ro/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/UltimateSmartFitChallenge/.

Organizator: Smartfit, Sponsor principal: Flex.

Comentarii

comentarii