Acasă Administraţie 11 ONG-uri vor împărți 16 milioane de lei, bani de subvenții de...

11 ONG-uri vor împărți 16 milioane de lei, bani de subvenții de la bugetul local pentru prestarea de servicii sociale

DISTRIBUIȚI

Un număr de 11 ONG au stabilite de Primăria Timișoara ca beneficiare de bani de la bugetul local al orașului de bani sub formă de subvenție pentru prestarea de servicii sociale. Suma alocată este de peste 16 milioane de lei.

”Se aproba acordarea subventiei pentru un numar lunar de beneficiari corelat cu capacitatea maxima din lista furnizorilor de servicii sociale acreditate si a serviciilor sociale licentiate in baza Legii nr. 197/2012, publicat pe site-ul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale.”, se spune în proiectul de hotărâre de consiliu local.

Municipalitatea a ales și a stabilit că zece asemenea organizații vor primi asemenea fonduri. Suma alocată este de 16,2 milioane de lei, bani de la bugetul local. Sunt destinați organizațiilor care acordă servicii sociale. Toate plățile reprezentând subvenții către asociații, fundații și culte, care acordă servicii de asistență socială și care au fost selecționate de Comisia de evaluare și selecționare a organizațiilor și fundațiilor se vor face cu respectarea prevederilor legii.

Lista cuprinde organizații ale cultelor recunoscute, dar și asociații care se ocupă de persoane vârstnice sau au devenit cunoscute pentru că s-au ocupat de migranți sau de refugiați ucrainieni. Cei mai mulți bani merg spre Fundația Pentru Voi, care se ocupă de oferirea mai multor locuințe protejate, dar și de funcționarea unor centre de zi.

Vedeți mai jos lista beneficiarilor selectați și a sumelor propuse pentru a fi alocate fiecăruia.

Lista asociațiilor și fundațiilor si sumele propuse pentru 2024

Comentarii

comentarii