Acasă Eveniment 12 arabi au fugit din zona de carantină de la Pădurea Verde...

12 arabi au fugit din zona de carantină de la Pădurea Verde din Timișoara

1772
DISTRIBUIȚI

12 cetăţeni arabi au fugit zona de carantină, situată la Pădurea Verde din Timișoara. Miercuri, la ora 11.30, deși zona era păzită de jandarmi, ei au reușit să fugă, dispariția lor fiind descoperită în jurul orei 14.00. A fost demarată o amplă acțiune de căutare în care sunt implicate și echipaje de poliţie de la secţiile 1 şi 5.

Toți cei care au fugit sunt bărbați, de origine din Turcia, Libia, Maroc și Algeria. 10 dintre ei au fost plasați în carantină marți, după ce au prinși de polițiști pe o stradă din Timișoara. Ceilalți doi mai aveau câteva zile de rămas în izolare.

„Nu sunt violenți. Au fost pașnici. Nu a fost niciun indiciu că ar exista posibilitatea ca aceștia să iasă din centru și să plece”, a declarat Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Anchetatorii cred că fugarii au fost preluaţi de o maşină imediat după ce au ieşit din centru. Când vor fi prinşi, celor 12 fugari li se vor întocmi dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi se vor întoarce în carantină.

Comentarii

comentarii