Acasă Actualitate 14 trupe vor cânta la ”Concertul pentru Timișoara”, în sprijinul spitalelor devastate...

14 trupe vor cânta la ”Concertul pentru Timișoara”, în sprijinul spitalelor devastate de furtună

2412
DISTRIBUIȚI

”Concertul pentru Timișoara” va avea loc duminică, 8 octombrie 2017, începând cu ora 15:00, în Piaţa Libertăţii din Timișoara și pe scenă vor fi prezente, pro bono, trupele: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, MeltingDice, Within The Nova, Sonatic, Trupa Vest, Rock Abil, ALL Friends Band, Skywalkers,

Fondurile obţinute în urma campaniei de strângere prin vânzare de bilete, sponsorizări sau donaţii primite în urnele ce vor fi amplasate în timpul “Concertului pentru Timișoara” vor fi folosite pentru reabilitarea spitalelor timișorene afectate de furtuna devastatoare din 17 septembrie 2017.

”La apelul nostru au răspuns pozitiv o serie de oameni care ne ajută în organizarea acestui eveniment. Va fi un eveniment memorabil, la care participă muzicieni cu vârste între 14 şi 70 de ani. Vă aştept în 8 octombrie la „CONCERTUL PENTRU TIMISOARA”, alături de marile nume ale muzicii rock timişorene şi implicit naţionale, să fim ÎMPREUNĂ în efortul nostru comun de a ajuta oraşul pe care-l iubim şi care a fost atât de greu încercat”, spune Ilie Stepan, iniţiatorul acestui eveniment caritabil.

Comentarii

comentarii