Acasă Actualitate 146 de comunitari, pe străzi, de Înviere

146 de comunitari, pe străzi, de Înviere

DISTRIBUIȚI

Aproape 150 de agenţi de poliţie comunitară se vor alătura celorlalte forţe de ordine publică, pentru a veghea la păstrarea liniştii publice în noaptea de Înviere, dar şi pentru a preveni furturile şi comiterea de fapte cu violenţă în apropierea lăcaşelor de cult. Poliţiştii comunitari vor fi prezenţi la Catedrala Mitropolitană, Biserica Greco-Catolică din str. Piatra Craiului, Capela Militară din Piaţa Timişoara 700, Biserica Greco-Catolică de la Spitalul de Oftalmologie, Biserica Sârbească pe str. E. Ungureanu nr.14, Biserica Sârbească din Piaţa Traian, Biserica de la Clinica de Cardiologie de pe str. Gh. Adam, Biserica Ortodoxă Sf. Ilie din str. Andrei Şaguna, Biserica din Badea Cârţan, Biserica Ortodoxă de pe str. Ştefan de Mare, Biserica Martirilor de pe str. Albac, Biserica Ortodoxă de pe str. Chişodei colţ cu Herculane, Biserica Ortodoxă a Studenţilor – Liceul Ion Vidu, Biserica Ortodoxă din Piaţa Avram Iancu, Biserica Sârbească din Piaţa Avram Iancu, Biserica Ortodoxă din Piaţa Dacia, Biserica Ortodoxă de pe str. Taborului, Biserica Ortodoxă de pe str. Dej, Biserica Ortodoxă de pe str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel, Biserica Ortodoxă de la Muzeul Satului, Biserica Ortodoxă de pe str.
Alpiniştilor, Biserica Ortodoxă din cartierul Crişan – str. Flacăra, Biserica Ortodoxă din Scuar Eforie, dar şi în zona centrală şi pe traseele pe care cetăţenii se deplasează spre şi dinspre lăcaşurile de cult.
În plus, la dispoziţia timişorenilor vor sta în continuare numerele de telefon la care aceştia pot sesiza nereguli: 0256.246.112 sau 968 – Dispecerat permanent pentru Poliţia Comunitară – Secţia 1 şi 0256.471.479 – Secţia 2 Poliţie Comunitară pentru zonele Ronaţ, Blaşcovici, Mehala, Araduluo, Torontalului, Lipovei.

Comentarii

comentarii