Acasă Actualitate 15 studenţi de la Universitatea de Medicină ajută la evaluarea pacienţilor care...

15 studenţi de la Universitatea de Medicină ajută la evaluarea pacienţilor care ajung cu COVID-19 la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara

165
DISTRIBUIȚI

Cincisprezece studenţi de la Universitatea de Medicină din Timişoara au renunţat la timpul liber dintre cursuri şi s-au dus să ajute la evaluarea pacienţilor care ajung cu COVID-19, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. 

”Vrem să ajutăm! Ce trebuie să facem?” – asta au spus 15 studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara care, în urmă cu câteva zile, au decis să renunţe la timpul lor liber, la odihnă de după cursuri, la distracţie şi relaxare, pentru a deveni voluntari la Spitalul Victor Babeş”, transmite Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Cei 15 studenţi ajută la evaluarea pacienţilor.  

”Şi-au învins teama că s-ar putea infecta, au acceptat să îmbrace zi de zi costumul care îi protejează de infecţia cu virsul ce continuă să ucidă sute de români zilnic, iar acum, în fiecare după-amiază, ajută la evaluarea pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2. Cu toţii au înţeles că în această perioada, mai mult că oricând, e nevoie de ajutor.

 Vă mulţumim din suflet!”, mai transmit reprezentanţii unităţii medicale.

Comentarii

comentarii