Acasă Eveniment 20 de percheziţii în Reşiţa, la persoane suspectate de furt de energie...

20 de percheziţii în Reşiţa, la persoane suspectate de furt de energie electrică – Video

1005
DISTRIBUIȚI

Peste 20 de perheziţii au loc luni dimineaţă în Reşiţa, la persoane suspectate de furt de energie electrică.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – judeţul Caraş Severin pun în executare 26 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Reşiţa, într-o cauza penală instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa. Totodată, vor fi puse în executare 21 de mandate se aducere”, anunţă Poliţia Română.

La nivelul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul de Investigaţii Criminale, se află în lucru un dosar penal, având ca obiect mai multe plângeri penale din partea furnizorului de energie electrică.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi executarea sau folosirea de instalaţii clandestine, în scopul racordării directe la reţeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

La percheziţii participă poliţişti din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, luptători S.A.S.,  jandarmi din cadrul I.J.J. Caraş-Severin şi Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, precum şi poliţişti locali din Poliţia Locală Reşiţa.

Comentarii

comentarii