Acasă Actualitate 200 de pisici din rase deosebite vor participa în acest weekend, în...

200 de pisici din rase deosebite vor participa în acest weekend, în Iulius Town, la ediția jubiliară a WCF International Cat Show

DISTRIBUIȚI

Magnificats revin în luna iubirii la Iulius Town, în cadrul unei ediții speciale a competiției WCF International Cat Show. În acest weekend peste 200 de pisici, din 21 de rase, vor concura în cadrul jubileului WCF, care sărbătorește 10 ani de la prima ediție din România. Share the love și vino să vezi cele mai aristocrate feline, în Iulius Town!

 British LonghairBritish ShorthairCornish RexDevon RexMaine CoonMunchkinNorvegiana de PădurePersanaRagdollAlbastru de Rusia sunt câteva dintre rasele de pisici pe care timișorenii le vor putea vedea în Atriumul Iulius TownSâmbătă și duminică3 – 4 februarie 2024, în intervalul orar 10.00 – 19.00, 200 de exemplare de feline din peste 21 de rase vor concura în cadrul WCF International Jubilee Cat Show. În ambele zile, pisicile vor fi arbitrate atât individual, cât și în ring, iar accesul este gratuit.

Ediția aceasta este una specială deoarece competiția aniversează 10 ani de la prima ediție a WCF International Cat Show din RomâniaPisicile participante sunt aduse din 8 țări, iar arbitrii internaționali vin din PoloniaGermaniaOlandaSerbia și Croația. Fiind ediție jubiliară, expoziția este pe calendarul internațional cu puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, față de expozițiile normale.

Comentarii

comentarii