Acasă Actualitate 210 medalii de aur și 80 de argint, acordate la Salonul Internațional...

210 medalii de aur și 80 de argint, acordate la Salonul Internațional de Invenții 2021 Timișoara

296
DISTRIBUIȚI

Juriul Salonului Internațional de Invenții și Inovații ,,Traian Vuia ” Timișoara a acordat 210 medalii de aur, 60 medalii de bronz, 80 medalii de argint. Au fost prezentate 350 de invenții și proiecte de cercetare.

De asemenea, au mai fost acordate premii de excelență pentru membrii comisiei de jurizare, premii de excelență pentru personalități care au marcat inventica universală și marele premiu prof. univ. dr. Emanuel Vamanu, de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară București.

La ediția din 2021, au participat 13 universități, 15 institute de cercetare, 4 SRL, 15 persoane fizice, 3 ONG –uri din România, Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Germania si Siria.

Societatea Inventatorilor din Banat Timișoara, președinte ing. Remi Rădulescu, în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, USAMVB, Continental Automotive și TVR Timișoara, a organizat Salonul de invenții și inovații “Traian Vuia” 2021, în perioada 12 -14 octombrie 2021, la Timișoara.

Anul acesta vor fi expuse 350 de invenții din 14 clase: medicină, agricultură, mediu, alimentație, electronică și electrotehnică, tehnic, mecanic sau paramedicină etc., create de inventatori din 6 țări: Ungaria, Serbia, Germania, Siria, România și Moldova.

Criteriile de departajare au fost: noutate, aplicații, avantaje, preț, protecția mediului, impact social și economic.

 

Comentarii

comentarii