Acasă Economic 25.000 de euro pentru elevii și studenții săraci din Timișoara ca să...

25.000 de euro pentru elevii și studenții săraci din Timișoara ca să își deschidă propria afacere

615
DISTRIBUIȚI

Tinerii aflați în risc de sărăcie și excluziune, inclusiv elevii cu vârsta de peste 18 ani, dar și studenții fără venituri sau cu venituri scăzute pot primi o sumă de 25.000 de euro pentru a-și dezvolta un plan de afaceri -a informat Inspectoratul Școlar Județean Timiș, miercuri 3 noiembrie.

Măsura face parte din cadrul proiectului Antreprenoriat pentru ocupare și integrare socială, iar înscrierea se face în perioada 25.10.2021-15.11.2021.

Cei care vor să intre în proiect trebuie să fie persoane care au domiciliul sau reședința exclusiv în teritoriul SDL (Zona Plopi-Kuncz, Zona Soarelui, Zona Modern, Zona Ciarda Roșie, Zona Fabric, Zona Ghiroda Nouă, Zona Crișan și patru zone urbane marginalizate ZUM1 Kuncz, ZUM2 Dorobanților, ZUM3 Traian și ZUM4 Mătăsarilor).

Persoanele vor face dovada domiciliului sau reședinței prezentând o copie după cartea de identitate valabilă, semnată “conform cu originalul” de către candidat, să fie persoane care declară pe propria răspundere că intenționează să înființeze o afacere non-agricolă în mediul urban în zona de implementare a proiectului, respective GAL Timișoara/teritoriul SDL exprimat și pe pagina proiectului, să nu facă parte din grupul de tineri NEETs (tineri cu vârsta între 16-29 ani, care nu urmează nicio formă de învățământ și nu au un loc de muncă), să fie persoane cu capacitate de exercițiu, adică persoane majore cu vârsta de peste 18 ani (Cod Procedura Civila art. 38), care declară că doresc să inițieze o afacere independentă. Detalii la: https://exino.ro/proiecte/galtimisoara/, asociatia.sociala18@gmail.com, telefon 0771 460 858 / 0772 155 002.

Comentarii

comentarii