Acasă Economic 26.778 vizite în primele trei zile de târg virtual

26.778 vizite în primele trei zile de târg virtual

DISTRIBUIȚI

www.imobiliare.ro, organizatorul ImoSfera, primul târg imobiliar virtual din România, care poate fi vizitat exclusiv online în această săptămâna 21 iunie – 27 iunie la adresa www.imosfera.ro a contorizat principalii indicatori care permit măsurarea performanţei acestui proiect după primele trei zile de la deschidere.
În intervalul 21-23 iunie au fost înregistrate 26.778 de vizite la cele 32 de standuri ale expozanţilor. Aceste vizite s-au materializat în 330 de discuţii şi cereri de contact directe. Timpul total petrecut pe chat de expozanţi şi vizitatori a însumat 34 de ore şi 7 minute. Timpul mediu petrecut pe chat a fost de 9 minute şi 29 de secunde. Numărul vizitatorilor unici în primele trei zile de târg a ajuns la 14.396. Cel mai mare interes a fost stârnit de imaginile expozanţilor care au atras atenţia a 5.326 de vizitatori, această facilitate a fost urmată în preferinţele vizitatorilor de secţiunea de informaţii generale care a adunat 5.291 de vizitatori. Un alt indicator interesant în ceea ce priveşte interesul vizitatorilor este numărul mare, 1.261, al celor care au descărcat broşurile de prezentare.
În primele trei zile, cel mai performant stand a fost cel al dezvoltatorului Adama care a adunat 2.168 de vizite şi 19 cereri de contacte directe şi discuţii pe chat concretizate în 71 de minute de convorbire. De asemenea, 98 de vizitatori au fost suficient de interesaţi de oferta găsită în acest stand încât să descarce şi broşura de prezentare după ce în prealabil au vizualizat-o.

Tranzacţie fără comision şi voucher pentru mobilier

În ceea ce priveşte oferta din târg, primează discounturile. În Bucureşti, un bonus cuprins între 14.282 de euro şi 16.352 de euro este valabil pentru achiziţionarea ultimelor trei apartamente din vila Coresi. Discountul constă atât în valoarea comisionului agenţiei, care renunţă la plată pe perioada târgului, cât şi într-un voucher de 5.000 de euro oferit de către dezvoltator pentru achiziţia de. În acelaşi timp, în preţurile finale ale apartamentelor sunt incluse câte un loc de parcare şi o boxă.
Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Green City din Capitală prezintă la ImoSfera cea mai bună ofertă de preţ lansată până în prezent: o casă cu parter şi etaj, curte de 110 metri pătraţi, la 99.930 de euro (cu TVA inclus). Un alt bonus oferit de companie constă în scoaterea la vânzare a unui număr limitat de case construite pe loturi de 200 până la 500 de metri pătraţi, faţă de parcelele standard de 177 de metri pătraţi.

Te muţi acum şi nu mai plăteşti nimic până în 2011

În acelaşi timp, Impact Developer & Contractor pune la dispoziţia cumpărătorilor din ansamblul Greenfield programul de finanţare "Avantaj 2010". Acesta presupune achitarea unui avans fix la încheierea contractului, urmând ca până în 2011 clientul să nu mai plătească nimic. Valoarea avansului este de 8.500 euro pentru o garsonieră, 12.500 euro pentru un apartament de două camere şi 15.500 euro pentru un apartament de trei camere (TVA inclus). De asemenea, la plata integrală, o garsonieră costă 57.264 de euro, iar un apartament cu două camere ajunge la 86.965 de euro, cu TVA şi loc de parcare incluse.

Rate la dezvoltator, bucătării utilate şi finisaje personalizate

În cadrul ansamblului rezidenţial Delea Veche 24, apartamentele cu două şi trei camere pot fi achiziţionate în rate la dezvoltator pe o perioadă de 20, respectiv 24 de ani. De asemenea, un alt tip de locuinţă de trei camere, un penthouse sau un apartament cu patru camere au locul de parcare inclus în preţ. De asemenea, compania Adama oferă în complexul Edenia din Titan un apartament cu trei camere la 99.000 de euro (TVA inclus), ce vine la pachet cu bucătăria mobilată şi utilată şi o boxă. În Evocasa Optima, o locuinţă cu două camere costă 64.900 de euro.
În proiectele Red House 1 şi Red House 2, dezvoltatorul oferă posibilitatea personalizării amenajărilor. În plus, locurile de parcare adiacente celor două ansambluri rezidenţiale sunt disponibile în mod gratuit cumpărătorilor.

Case la gri, între 380 şi 750 de euro pe metru pătrat

În cadrul ansamblului de case La Riviere, curtea adiacentă locuinţelor este inclusă în preţ. Dezvoltatorul oferă posibilitatea de a achiziţiona o vilă la roşu, la preţul de 380 de euro pe metru pătrat, faţă de 700 de euro pe metru pătrat la cheie. La cumpărarea unui lot de teren cu 90 de euro pe metru pătrat, cumpărătorul primeşte gratuit proiectul pentru casă. Compania acceptă şi plata în rate, după achitarea unui avans cuprins între 10% şi 25%. La achitarea integrală a locuinţei, preţul este negociabil. În cadrul complexului Maple Place, cei interesaţi pot cumpăra o casă la gri la un preţ începând de 750 de euro pe metru pătrat. Locuinţele predate la cheie sunt complet finisate şi mobilate potrivit preferinţelor clienţilor, bucătăriile sunt utilate, iar grădina de 200 de metri pătraţi este amenajată.

Reducere de 8.500 de euro la vilă

Nici celelalte oraşe ale ţării prezente la ImoSfera nu se lasă mai prejos la capitolul oferte speciale. Astfel, în cadrul Boreal Residence din Constanţa, o vilă de 112,6 metri pătraţi construiţi poate fi achiziţionată cu 99.500 de euro (TVA inclus), faţă de 109.116 euro, preţul de listă. Totodată, în Roua Residence din Ploieşti, o vilă de 126,4 metri pătraţi construiţi costă în timpul târgului 109.500 de euro (TVA inclus), faţă de 118.000 de euro. În Cartierul Europa din Oradea, cea mai accesibilă ofertă o reprezintă o vilă cu o suprafaţă construită de 118,22 de metri pătraţi, ce costă 69.331 de euro (TVA inclus). În cadrul ansamblului Privilegio din Braşov, dezvoltatorul pune la dispoziţia cumpărătorilor finisaje la cheie şi o boxă pentru apartamentele cu trei şi patru camere. Tot în Braşov, dar în cadrul complexului Bellevue Residence, orice cumpărător va beneficia de un bonus în valoare de 16.500 de euro (+TVA), constând în garaj şi boxă gratuite.

Terenuri la munte în rate la proprietar

Oferte speciale există şi pe segmentul terenuri. Astfel, în zona comunei Hălchiu, din apropierea Braşovului, un lot de teren de 500 de metri pătraţi poate fi achiziţionat în rate direct la proprietar, cu un avans de 300 de euro. Preţul standard este de 10 euro pe metru pătrat, dar la plata integrală acesta scade la 8 euro pe metru pătrat. În zona Bran-Moeciu, cei interesaţi pot cumpăra terenuri pentru case de vacanţă de 800-1.500 de metri pătraţi. Plata se face în rate la proprietar şi ajunge la 54 de euro pe lună, iar avansul este de 10%.

Comentarii

comentarii