Acasă Actualitate 3.000 de scaune instalate în Piața Libertății pentru meciul România-Olanda, la Euro

3.000 de scaune instalate în Piața Libertății pentru meciul România-Olanda, la Euro

DISTRIBUIȚI

Asociația suporterilor Druckeria și organizatorii festivalului JAZZx și-au unit forțele pentru a permite vizionarea meciului România-Olanda, de la Euro, în această seară, în Piața Libertății, în condiții cât mai bune. Cei de la JAZZx au pus la dispoziția iubitorilor de fotbal cele 3.000 de scaune care au fost montate pentru festival.

„Având în vedere prognoza meteo, dorim să facem câteva recomandări pe care vă rugăm să le aveți în vedere diseară, atunci când privim împreună România-Olanda. În cazul unor fenomene meteo normale pentru această perioadă (ploaie ușoară, vânt moderat), proiecția va continua conform planului. Puteți veni echipați cu pelerine de ploaie, umbrele și încălțăminte adecvată pentru a face față ploii și vântului puternic, în cazul în care aceste manifestări meteo vor apărea. În cazul unor manifestări severe ale vremii (rafale puternice de vânt, descărcări electrice, ploaie torențială, grindină) există posibilitatea de a opri temporar transmisia video, pentru a proteja publicul spectator și echipamentele”, au transmis cei de la Druckeria.

Organizatorii festivalului au stabilit inițial să monteze scaunele miercuri, însă, în urma înțelegerii cu Druckeria, s-a decis să fie puse astfel încât suporterii să poată urmări în condiții bune meciul de la Euro, care va începe la ora 19:00.

„Indiferent de vreme, vă rugăm să aveți în vedere faptul că Piața Libertății va fi în weekend gazda JAZZx, un eveniment de amploare care aduce muzica și arta în mijlocul comunității. Vă rugăm să folosiți coșurile de gunoi din zonă și cele amplasate între scaune și haideți să lăsăm locul așa cum ne-ar plăcea să îl găsim mereu – de o curățenie exemplară”, au adăugat cei de la Druckeria.

Meciul România-Olanda poate fi urmărit pe un ecran mare și în Piața Traian.

Comentarii

comentarii