Acasă Eveniment 30.000 de lei amendă pentru un șofer care a aruncat şi apoi...

30.000 de lei amendă pentru un șofer care a aruncat şi apoi a incendiat deşeuri pe un teren viran. I-a fost confiscată şi autoutilitara

DISTRIBUIȚI

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost amendat cu suma de 30.000 de lei şi i-a fost confiscată autoutilitara din care a descărcat mai multe gunoaie pe un teren viran în localitatea Beregsău Mare din judeul Timiş, apoi le-a incendiat.

”Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Săcălaz, au fost sesizati prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi aruncat deşeuri dintr-o autoutilitară, pe care ulterior le-ar fi incendiat, pe un teren viran ce aparţine unei foste societăţi comerciale din localitatea Beregsău Mare. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis marţi IPJ Timiş.

Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 26 de ani a fost amendat cu 30.000 lei conform OUG 92/2021 privind regimul deşeurilor, fiind luată măsura complementară a confiscării autoutilitarei.

Comentarii

comentarii