Acasă Eveniment 30 de persoane evacuate dintr-un bloc de locuinţe, de pe strada Oglinzilor,...

30 de persoane evacuate dintr-un bloc de locuinţe, de pe strada Oglinzilor, unde a izbucnit un incendiu

DISTRIBUIȚI

Pompierii din Timişoara au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de pe strada Oglinzilor din Timişoara. 20 de persoane au ieşit singure din imobil, iar alte 10 au fost evacuate de pompieri. 

Un apel la numărul de urgenţe a anunţat luni seară, izbucnirea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe.

”În data de 04.07.2022 ora 21:39, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112, am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu de apartament situat pe strada Oglinzilor din Timişoara. Pentru gestionarea evenimentului a fost alertat Detasamentul 1 de Pompieri Timişoara, iar la faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă si spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoscară mecanică cu 13 pompieri”, transmit reprezentanţii ISU Timiş.  

La sosirea forţelor de intervenţie şi după recunoaşterea în teren s-a constatat că 20 persoane s-au evacuat, iar alte 10 persoane au fost evacuate de către pompierii sosiţi la faţa locului.

Din apartamentul în care a izbucnit incendiul, pompierii au salvat un căţel şi doi porcuşori de guineea. 

”Fortele de intervenţie au acţionat pentru localizarea incendiului şi ventilarea încăperilor. Din fericire, nu s-au înregistrat victime la acest eveniment”, mai transmite ISU Timiş.

Comentarii

comentarii