Acasă Actualitate 32 de ani. Călătorie virtuală pe străzile Revoluției din Decembrie 1989 de...

32 de ani. Călătorie virtuală pe străzile Revoluției din Decembrie 1989 de la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Bănățenii sunt invitați într-o călătorie virtuală pe străzile Timișoarei, orașul de unde a pornit Revoluția Română în 1989. ”Poți participa oriunde te-ai afla în țară sau în lume, duminică, 12 decembrie, începând cu ora 18.00”, îndeamnă organizatorii.

Timișoara City Tours, împreună cu Asociația București, organizează un tur online al Revoluției de la Timișoara din Decembrie 1989.

”Ghizii noștri te vor purta în locurile fierbinți ale mișcării care a dus la schimbarea regimului comunist din România. Vei rememora principalele evenimente de la Timișoara și vei află poveștile unora dintre eroii acelor zile într-un format inedit.

Fiecare popas îți aduce informații mai puțin cunoscute, culese din mărturii și interviuri, despre zilele ce au marcat ireversibil atât viața noastră, cât și istoria României”, este mesajul organizatorilor.

Iniţiativa este apolitică și independentă. Turul este gratuit și se va transmite pe paginile de FB Timișoara City Tours, Turul Revoluției din 1989 și Asociația București. Durată tur: circa 2 ore. Facebook: https://www.facebook.com/events/572210410548522

Comentarii

comentarii