Acasă Politica 36 de organizaţii locale ale PNL Timiş au fost dizolvate!

36 de organizaţii locale ale PNL Timiş au fost dizolvate!

DISTRIBUIȚI

“Am decis să numim conduceri interimare în fruntea organizaţiilor orăşeneşti: Deta, Ciacova, Făget, Buziaş, Jimbolia şi Gătaia”, spune Cristian Buşoi, preşedintele PNL Timiş
Cristian BusoiPeneliştii timişeni au dat unele sancţiuni în urma rezultatelor înregistrate în judeţ. Pe scurt, au fost dizolvate conducerile din 36 de organizaţii: 30 de comune şi şase oraşe.  “Am decis ca toţi primarii care au obţinut sub media pe judeţul Timiş să fie demişi din funcţiile politice. Primarul de la Darova şi Liebling vor fi demişi din funcţia de preşedinte de organizaţie. Toate organizaţiile care au obţinut sub 7 la sută, şi sunt 30 de organizaţii, să fie dizolvate conducerile şi să se aleagă unele interimare. Vom face şi o reorganizare a responsabilităţilor de zonă. Vom încerca să implicăm mai mulţi tineri. Am decis să numim conduceri interimare în fruntea organizaţiilor orăşeneşti: Deta, Ciacova, Făget, Buziaş, Jimbolia şi Gătaia”, a declarat preşedintele PNL Timiş, europarlamentarul Cristian Buşoi. Sunt unele organizaţii care nu s-au mişcat aşa cum ar trebui şi în urma acestui fapt conducerile lor au fost demise. Sunt însă şi unele organizaţii care şi-au făcut treaba. “Un lucru extrem de pozitiv este acela că organizaţia Timişoara a obţinut un scor foarte bun, aproape de 18 la sută. Am apreciat efortul unor primari ai PNL. Campion este primarul de la Ştiuca.  Am remarcat scoruri bune de 18 la sută în organizaţii unde nu avem primarii sau viceprimari. Măsuri mai neplăcute s-au luat pentru unii colegi care nu au înţeles că în această campanie electorală trebuie să se mobilizeze”, a mai spus Buşoi.

25 la sută la prezidenţiale
Biroul de conducere al PNL îşi asumă răspunderea pentru rezultatul obţinut în Timiş. În schimb, vor mai face ceva: dacă nu obţin 25 la sută pe judeţ la prezidenţiale, conducerea îşi va depune mandatele. “Să obţinem 25 la sută pentru alegerile prezidenţiale. Consecinţa e că ne vom depune mandatul dacă acest scor nu se va îndeplini. Creed că un scor de 25 la sută în judeţul Timiş va fi unul suficient pentru a intra în turul doi. Acest procent îl poate sprijini pe Crin Antonescu în turul doi”, a mai spus Cristian Buşoi. Dacă e să luăm după funcţii, în acest moment au fost demişi din funcţiile politice doi primari şi şase viceprimari din fruntea filialelor locale ale PNL din Timiş.

Aliaţii din majoritatea tăcută
Peneliştii vor ca de acum încolo, pentru alegerile prezidenţiale, să aducă la vot mai mulţi oameni. “.Filiala PNL Timiş îşi exprimă nemulţumirea legat de un singur fapt: nu am reuşit să-i convingem pe mai mulţi să vină la vot. Cetăţenii nemulţumiţi de actualul guvern au preferat să îngroaşe majoritatea tăcută. Pentru noi cel mai important obiectiv este să ni facem aliaţi pe cei din majoritatea tăcută. Singura soluţie pentru a face o schimbare în România este să vină la vot şi să-şi exprime punctul de vedere”, a spus preşedintele PNL Timiş.

Comentarii

comentarii