Acasă Actualitate 40 de cazuri noi de COVID-19 în Timiș. 16 sunt din Timișoara,...

40 de cazuri noi de COVID-19 în Timiș. 16 sunt din Timișoara, 11 dintr-o comună limitrofă

1629
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 825 de noi cazuri de COVID-19 la nivel național, pe 24 august. Dintre acestea, 40 sunt din Timiș. Reprezentanții Prefecturii Județului Timiș transmit și din ce localități sunt acestea. Astfel, 16 sunt din Timișoara, 11 din Ghiroda și patru din Dumbrăvița.

„Cele 40  de persoane sunt din: Timișoara – 16 , Lugoj – 1, Buziaș – 1, Ghiroda 11, Dumbrăvița – 4, Recaș – 1, Gruni (Belinț) – 1, Biled – 1, Giarmata – 1, Dudeștii Vechi – 1, Sălbăgel (Găvojdia) – 1, Remetea Mare – 1”, transmit reprezentanții prefecturii.

Aceștia mai arată că 196 de pacienți confirmați cu infecție cu noul coronavirus sunt în spitale, dintre care 16 la ATI. În ultimele 24 de ore, au mai fost înregistrate două decese în rândul celor COVID-pozitivi, au fost realizate 495 de teste și finalizate 21 de anchete epidemiologice, alte 19 fiind încă în desfășurare.

Direcția de Sănătate Publică Timiș prezintă situația focarelor active din județ, șapte la număr, după ce a mai fost deschis unul, la o unitate economică. În rest, celelalte nu prezintă noi cazuri. Situația acestora, prezentată de DSP Timiș:

„CENTRU pentru minori – 3 cazuri confirmate- Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ –   8 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

INSPECTORATUL DE POLIȚIE TIMIȘ –  19 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 4 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 29 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE PRIVATĂ DE ÎNVĂȚĂMÂNT – 5 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere

UNITATE ECONOMICĂ – 3 cazuri confirmate –  Focar în supraveghere”.

Comentarii

comentarii