Acasă Eveniment 40 de persoane evacuate, după ce un incendiu a cuprins un apartament...

40 de persoane evacuate, după ce un incendiu a cuprins un apartament din Complexul Studenţesc din Timișoara

1136
DISTRIBUIȚI

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, în Complexul Studenţesc din Timişoara, într-un bloc de locuinţe, la un apartament de la etajul întâi. Potrivit pompierilor, 40 de persoane au fost evacuate din imobil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit, miercuri seara, la un bloc de locuinţe din Complexul Studenţesc, la un apartament situat la primul etaj.

Potrivit sursei citate, două autospeciale de pompieri s-au deplasat la locul intervenţiei.

Un număr de 40 de persoane au fost evacuate, iar misiunea pompierilor este în desfăşurare.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii focului.

UPDATE.  Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit, miercuri seara, la un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Complexul Studenţesc din Timişoara, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Banat” al judeţului Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că doi bărbaţi şi o femeie au necesitat îngrijiri medicale.

“Au fost trei persoane care au necesitat îngrijiri medicale, doi bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a avut o plagă tăiată după ce a încercat să spargă un geam, o femeie a avut un atac de panică şi un bărbat s-a intoxicat cu fum”, a declarat Megherea.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă tip SMURD şi două ambulanţe SAJ, un ofiţer şi 17 subofiţeri.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, urmând să stabilească exact cauza producerii acestuia.

Comentarii

comentarii