Acasă Actualitate 45 de permise de conducere reţinute weekendul trecut

45 de permise de conducere reţinute weekendul trecut

341
DISTRIBUIȚI

Prin Timişoara şi Timiş se circulă de multe ori la limita legii. Unii uită piciorul pe acceleraţie, iar prioritatea o acordă mulţi dar sunt şi unii care scapă acest lucru din vedere, încălcând de multe ori regulile. Problema e că aceştia mai sunt şi prinşi… În perioada 26 – 28 iunie, poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere au constatat acţiuni de încălcare a regulilor rutiere. Astfel, în perioada mai sus menţionată au fost constatate 28 de infracţiuni şi au fost reţinute 45 de permise de conducere, din care pentru neacordare de prioritate vechiculelor şapte, patru pentru neacordare de prioritate pietonilor, patru pentru depăşire neregulamentară, şapte pentru nerespectarea semnificaţiei semaforului electric, două pentru viteză, unul pentru defecţiuni tehnice la sistemul de frânare şi 20 pentru alcool.
De asemenea, au fost reţinute 35 de cerificate de înmatriculare. Au fost aplicate 903 sancţiuni contravenţionale, din care 254 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 243 pentru nerespectarea regimului de viteză, 31 de pietoni indisciplinaţi, 21 pentru utilizarea telefonului mobil, 27 conducători mopede, 43 pentru opriri sau staţionări neregulamentare şi 67 pentru nefolosirea luminii de drum.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate e de 99.130 de lei. Nu le era mai uşor să respecte regulile de circulaţie oare? Rămâneau şi cu banii în buzunar şi cu permisul nesuspendat….

Comentarii

comentarii