Acasă Economic 5 sfaturi pentru o vacanță perfectă

5 sfaturi pentru o vacanță perfectă

358
DISTRIBUIȚI

Skiathos-Greece-77

Dacă iarna așteptăm cu nerăbdare Crăciunul, pentru toată atmosfera minunată în jurul acestui eveniment, atunci vara sigur așteptăm vacanța. Iar de cele mai multe ori, vacanța înseamnă mare, plajă, nisip, soare, înghețată, relaxare.

Pentru cei dintre dvs. care, din diverse motive, încă nu ați ales destinația pentru concediu, ne-am gândit să vă facem câteva recomandări.

1. Alegeți cea mai potrivită agenție de turism.

Asta înseamnă să fiți atenți la reputația agenției. Adică, să faceți o scurtă documentare despre cine oferă în realitate serviciile promise. De exemplu, una dintre agențiile din Timișoara cu care sigur nu dați greș este Aerotravel.

2. Pentru preț mai mic, verificați destinațiile pentru care agenția este operator direct.

Anul acesta, pentru destinația Skiathos, aveți prețuri foarte bune la agenția amintită deja. Ofertele sunt disponibile la nivel național, infrastructura necesară a fost stabilită cu mult timp înainte, astfel că și prețul pentru pachetele transport și cazare sunt foarte bune. Mult mai bune decât dacă ați merge pe cont propriu.

3. Informați-vă despre cursele charter din Timișoara.

Oricine și-ar dori să petreacă pe drumul spre vacanța mult așteptată cât mai puțin timp. O soluție sunt cursele charter care operează pe marile aeroporturi din țară. Că tot am amintit Insula Skiathos, de la Timișoara este zbor săptămânal spre această destinație. Transportul durează doar 90 de minute, suficient cât să vă programați mental să lăsați grijile acasă pe continent ca să vă bucurați de o săptămână de vacanță pe o insulă de vis. Dacă mergeți cu avionul, scutiți cheltuielile cu verificarea și pregătirea mașinii, iar pachetele agențiilor sunt atât de avantajoase încât e mai convenabil decât să plătiți combustibil.

4. Alegeți destinațiile de vis pe care agențiile încep să le promoveze în acest an.

Prețurile sunt foarte bune pentru că sunt stabilite și în funcție de planul de promovare al destinației. În primul an, pachetele de vacanță sunt foarte avantajoase. Anul acesta Insula Skiathos este o destinație promovată la nivel național. Încercați să profitați de situație și să descoperiți unicitatea acestui loc: 69 de plaje de nisip – o raritate pentru Grecia, peisaje foarte frumoase, turismul este bine organizat fiind principala activitate a insulei, servicii numeroase pentru timpul liber, tradiții interesante și expuse cu multă dăruire de către localnici pentru vizitatori.

5. Urmăriți ofertele last minute.

Aveți toate beneficiile de mai sus cu reduceri chiar de 50% față de costul întreg. De exemplu, în această perioadă Aerotravel are pachete pentru Insula Skiathos cu prețuri începând de la 237 euro/persoană. Dacă programul vă permite, atunci vacanța dumneavoastră începe sâmbătă 5 iulie sau în 12 iulie.

Comentarii

comentarii