Acasă Eveniment 50 de kilograme de cannabis, descoperite în curtea unui traficant din judeţul...

50 de kilograme de cannabis, descoperite în curtea unui traficant din judeţul Timiş

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Timiș au descoperit o cultură de cannabis în curtea locuinței unui bărbat.

În urma unor percheziţii făcute la un bărbat care se ocupa cu traficul de droguri de risc a fost descoperită o cultură de cannabis şi peste 50 de kilograme de masă vegetală. Bărbatul a fost reţinut.

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, au efectuat percheziţii domiciliare, în judeţul Timiş, la o persoană bănuită de trafic de droguri de risc. Din cercetările efectuate a reieşit că, în cursul anului 2023, o persoană şi-ar fi înfiinţat şi întreţinut o cultură de cannabis outdoor, în curtea locuinţei sale, din judeţul Timiş, în vederea distribuirii drogurilor consumatorilor din judeţ”, a transmis, joi, IPJ Timiş.

În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 40 de plante de cannabis, reprezentând 53,5 kilograme de masă vegetală şi trei kilograme de substanţă vegetală uscată, mărunţită şi depozitată în mai multe recipiente.

Bărbatul care este vizat în dosar a fost audiat la sediul DIICOT Timişoara, procurorii dispunând reţinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Comentarii

comentarii