Acasă Actualitate 70 de școli din Timiș desfășoară cursurile online, fiindcă mai puțin de...

70 de școli din Timiș desfășoară cursurile online, fiindcă mai puțin de 60% dintre profesori sunt vaccinați

206
DISTRIBUIȚI

Până miercuri, 10 noiembrie, după trei zile de cursuri, nu s-a înregistrat niciun caz de COVID 19, în rândul elevilor și cadrelor didactice, în Timiș.

148 de unități de învățământ au un procent de vaccinare a personalului angajat mai mare de 60%, iar 70 de școli desfășoară cursurile online, fiindcă au un procent mai mic de 60% dintre profesori vaccinați – a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Timiș, miercuri 10 noiembrie 2021.

73.456 de elevi din Timiș sunt prezenți la ore fizic, în clase, față în față cu profesorii, iar în Timișoara, 43.278 de elevi.

În Timiș, 25.123 de elevi sunt online, iar în Timișoara 7.792 de elevi.

În plus, alte trei unități școlare au probleme de infrastructură și sunt în online. Este vorba de Liceul tehnologic IC Brăteanu, Liceul tehnologic Emanuil Ungureanu și Liceul de arte plastice Timișoara.

Liceul Emanuil Ungureanu a intrat în reabilitare totală, iar toate activitățile școlare au fost relocate, inclusiv secretariatul. Școala a fost predată constructorului pentru intervenții în interior și exterior.

Toate unitățile școlare din Timișoara au căldură!

”Coltermul a introdus agent termic în unitățile de învățământ, instalațiile sunt funcționale. Eu am avut o discuție cu directorul tehnic de la Colterm și mi-a spus că a rezolvat problemele în oraș. Vineri mai avea dificultăți în zona liceului auto. La unitățile de învățământ nu ar trebui să mai fie probleme cu încălzirea. Important că instalațiile funcționează, a spus prof. Marin Popescu, inspectorul șef al ISJ Timiș.

Totuși, miercuri 10 noiembrie, s-au înregistrat avarii în rețeaua Colterm de încălzire în zonele din oraș și trei școli și licee au rămas fără căldură.

Comentarii

comentarii