Acasă Eveniment 8 persoane rănite într-un accident rutier, pe DN6, după ce o şoferiţă...

8 persoane rănite într-un accident rutier, pe DN6, după ce o şoferiţă a virat la stânga în timp ce o altă maşină se afla în depăşire

DISTRIBUIȚI

Opt persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, vineri, în apropiere de Timişoara, pe DN6, pe sensul de mers spre localitatea Biled. O femeie aflată la volanul unei maşini a virt tbrusc la dreapta, în timp ce au autoutilitară se afla în depăşire regulamentară. Poliţiştii au deschis dosar penal. 

”O femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Timişoara, spre Biled, iar la un moment dat a efectuat viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de către un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care circula în acelaşi sens de mers şi era angajat în efectuarea unei depăşiri regulamentare. În urma evenimentului au rezultat 8 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 42 de ani, precum şi conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 24 de ani şi 6 pasageri ai acestuia, cu vârste cuprinse între 28 şi 54 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

Răniţii au fost duşi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii