Acasă Actualitate 83 de proiecte depuse pentru finanțare din bugetul participativ ”Timișoara decide!”

83 de proiecte depuse pentru finanțare din bugetul participativ ”Timișoara decide!”

DISTRIBUIȚI

Proiectul de buget participativ al primăriei, ”Timișoara decide!”, a atras un număr de 83 de proiecte depuse de cetățeni. Etapa depunerii proiectelor ia sfârșit în cursul zilei de luni, la orele serii.

Pentru a-și populariza proiectul și a le prezenta cetățenilor cam ce pot propune, Primăria Timișoara a organizat un număr de 20 de întâlniri în cartierele orașului, prima dintre acestea anunțată public cu doar câteva ore înainte de a avea loc, care au atras interesul a peste 300 de participanți.

”Prin campania „Timișoara Decide!” 2023 vă invităm să vă implicați activ în guvernarea oraşului prin propunerea și votarea proiectelor pe care le considerați prioritare pentru comunitate”, ne spun reprezentanții primăriei.

Toate proiectele depuse de cetățeni vor trece, apoi, printr-un proces de selecție și analiză tehnică, juridică și financiară, realizat de către Comisia de buget participativ, cu sprijinul aparatului de specialitate al primăriei și cele care corespund condițiilor impuse vor trece în etapa votului, care debutează pe data de 1 iunie.

Comentarii

comentarii