Acasă Sport UPDATE: Uhrin nu se întoarce la Timişoara!

UPDATE: Uhrin nu se întoarce la Timişoara!

DISTRIBUIȚI

Dusan Uhrin Jr.Dusan Uhrin şi-a anunţat în această seară poziţia oficială. Nu se întoarce la Timişoara. Cehul şi-a motivat decizia prin faptul că nu-şi poate convinge actualul patron, de la Mlada Boleslav, să-l lase să plece. Culmea, Uhrin declarase cu câteva zile în urmă că are un contract flexibil şi că poate pleca când vrea. Să fi crescut între timp pretenţiile cehului? Marian Iancu a spus deja că se gândeşte la un alt antrenor străin, posibil un neamţ.

Fanii timişoreni au de ce să se bucure. Antrenoul ceh Dusan Uhrin, omul care a dat o nouă faţă echipei FC Timişoara, este extrem de aproape de a prelua din nou echipa de pe Bega.

Are toate motivele să se întoarcă

Marian Iancu nu mai are încredere în nimeni, după ce echipa sa a ratat cele două obiective principale: Cupa României şi campionatul. Patronul lui FC Timişoara este foarte aproape de a bate palma cu Dusan Uhrin, antrenorul demis chiar de el, în decembrie 2008. Iancu a fost de acord şi să achite o sumă importantă de bani formaţiei Mlada Boleslav, actuala echipă a lui Uhrin, pentru ca cehul să fie lăsat să plece. S-a înţeles la bani şi cu antrenorul, căruia îi oferă 200.000 de euro pe sezon, cu 50.000 mai mult decât câştiga acesta la Mlada. Obiectivul trasat lui Uhrin este aproape imposibil, însă: să treacă de turul III preliminar din Liga Campionilor şi la anul să câştige campionatul. Răspunsul lui Uhrin este aşteptat din minut în minut şi se pare că acesta doreşte să revină pe Bega. Mlada Boleslav, actuala lui formaţie, a terminat campionatul pe locul 6 şi este în afara cupelor europene.

Comentarii

comentarii