Acasă Actualitate Când primarul iese la o bere, Poliția Locală intră în alertă ...

Când primarul iese la o bere, Poliția Locală intră în alertă – Foto

DISTRIBUIȚI

Desfășurare incredibilă de forțe vineri, în centrul Timișoarei. Polițiștii locali păzeau zona de parcă se anunțare un atentat terorist. Din fericire pentru timișorenii care priveau mirați de la terasele din zonă nu a fost nici un pericol iminent.

Doar primarul Timișoarei, Nicolae Robu ieșise și el la o bere cu băieții Vasile Paraschiv și Ionuț Nasleu. Așa că prezența masivă a polițiștilor locali a avut o explicație simplă: au vrut și ei să-și arare… profesionalismul.

Alertă maximă azi în Centru. Câteva străzi din Unirii erau înţesate de poliţişti locali. Cel puţin 10 am văzut, toţi foarte speriaţi. M-am temut şi eu, m-am gândit la vreo alertă teroristă sau că au încolţit vreun urmărit general. N-a durat mult şi am desluşit misterul. Nicu era la o bere împreună cu şoferul Vasile şi intelectualul Nasleu. Vigilenţi, poliţiştii au capturat chiar în faţa primarului un infractor pe trotinetă. Nu ştiu, dar bănuiesc că în toate zonele oraşului, în tramvaie, cartiere mărginaşe, numărul poliţiştilor e la fel de mare. Nu-mi imaginez altfel”, a scris un timişorean, pe fază, pe Facebook.

Comentarii

comentarii