Acasă Actualitate A apărut primul număr al revistei pentru copii IZZI Magazin

A apărut primul număr al revistei pentru copii IZZI Magazin

540
DISTRIBUIȚI

Kids Land a lansat oficial primul număr al revistei pentru copii, IZZI Magazin. Evenimentul a avut loc duminică, 21 februarie, la ora 19.00 în spaţiul de joacă pe care copiii îl cunosc sub numele de Lumea lui IZZI, la Kids Land, în Iulius Mall.
În primul număr al său, IZZI Magazin prezintă în culori vii evenimentele mai importante petrecute la Kids Land, jocuri, concursuri, teste şi o rubrică destinată iubitorilor de Lego susţinută de un tânăr redactor colaborator în vârstă de 11 ani. Un loc important în revistă îl ocupă programul tuturor acţiunilor pe care Kids Land le organizează pe parcursul lunii martie din care spicuim câteva, foarte originale şi amuzante: un concurs de mărţişoare în 1 Martie, în care mărţişoarele sunt chiar copiii, un party dedicat mămicilor cu ocazia zilei de 8 Martie, în care showmani vor fi tot copii şi un eveniment cu totul special dedicat echinocţiului de primăvară, în 21 martie, în care se vor decerna titlurile de Prinţ şi cel de Prinţesă a Primăverii. Există, de asemenea, şi o rubrică de mică publicitate dedicată anunţurilor de servicii şi bunuri destinate în exclusivitate copiilor.
După lansarea în vara anului trecut a paginii de web cu acelaşi nume, www.izzimagazin.ro, revista IZZI Magazin este cel de-al doilea proiect media pentru copii pus în practică de compania timişoreană Select Party, deţinătoarea spaţiului de joacă numit Lumea lui IZZI la Kids Land, din Iulis Mall.
„Scopul revistei este să informeze, să educe şi să amuze copiii de toate vârstele” a spus Daniela Holzheimer, directoarea publicaţiei. „Pentru a-şi atinge scopul, IZZI magazin doreşte să coopteze în redacţia sa cât mai mulţi copii care doresc să transmită un mesaj celor de aceeaşi vârstă cu ei”, a completat Holzheimer.
„Deocamdată, redacţia are doar cinci copii dintre care doar Iulia Gorovei şi Andrei Soanea au contribuit la primul număr”, spune dl Adrian Moise, redactorul şef. „Pe măsură ce vom descoperi şi alţi copii talentaţi dispuşi să colaboreze cu noi, redacţia se va mări, iar numărul de pagini va creşte. Intenţia noastră este ca, treptat, IZZI Magazin să devină o revistă pentru copii, făcută de copii.”
Revista va apărea lunar şi va fi distribuită în primul rând în Iulius Mall dar şi în grădiniţe şi scoli, în ideea de a atrage tinere talente care să contribuie cu poveştile, desenele şi jocurile imaginate de ei la constituirea unei viitoare redacţii de copii.

Comentarii

comentarii