Acasă Eveniment A avut zile! O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă...

A avut zile! O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă după ce a căzut de la etajul 4

DISTRIBUIȚI

O fetiţă în vârstă de 5 ani, lăsată singură acasă împreună cu sora mai mică, de 3 ani, în vreme ce mama lor era plecată la cumpărături, a căzut de la etajul 4 după ce ar fi încercat să închidă un geam. Copila a supravieţuit miraculos, prăbuşirea în gol fiind atenuată de o antenă TV şi o copertină, iar micuţa a fost transportată la un spital din Hunedoara. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

O fetiţă de 5 ani a scăpat cu viaţă şi a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Hunedoara, şocul prăbuşirii fiind atenuat de o antenă de televiziune şi de o copertină ce era montată la etajul întâi al imobilului, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Mama fetiţei care a căzut de la etaj era plecată la cumpărături

După primele cercetări, poliţiştii au aflat că minora a rămas acasă cu sora ei, în vârstă de 3 ani, în timp ce mama lor era plecată la cumpărături.

“În urma verificărilor preliminare efectuate la faţa locului s-a stabilit că fetiţa în vârstă de 5 ani ar fi încercat să închidă un geam, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul 4. În cădere s-a lovit de o antenă de televiziune, fixată la un etaj inferior, şi de o copertină montată în exteriorul blocului, la etajul 1, căzând în zona verde, în spatele blocului. În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a precizat IPJ Hunedoara, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 22 iulie, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Comentarii

comentarii