Acasă Actualitate A-CAR – seriozitate, promptitudine şi siguranţă

A-CAR – seriozitate, promptitudine şi siguranţă

DISTRIBUIȚI

Firmă de remorcat maşini semnează un protocol cu IGPR, pentru preluarea servicului de asistenţă rutieră – 112
În ultima vreme, tot mai multe firme de remorcat maşini au început să ofere tot felul de facilităţi pentru a-şi atrage noi clienţi. A-CAR una dintre cele mai importante firme de tractări din ţară, vine cu o ofertă inedită. Ei oferă servicii pe bază de abonament. Adică plăteşti 400 de lei anual pentru un autoturism sau 600 de lei pentru o autoutilitară de 3,5 tone. În aceşti bani ai asigurate trei servicii de repunere în funcţie a bateriei, două servicii de depanare, adică înlocuirea roţii de rezervă sau alimentarea cu combustibil contra cost.

Tot în aceşti bani mai intră şi două servicii de tractare, unul în România, fără limită de kilometri şi unul pe teritoriul Uniunii Europene. Iar dacă ai ghinionul să ai un accident, A-CAR îţi oferă şi cazare şi autoturism la schimb. Preşedintele filialei A-CAR Timiş, Ionel Patrichi, spune: “serviciile oferite de noi sunt foarte avantajoase. Asta pentru că, dacă eşti din Timişoara şi ai probleme cu maşina la Constanţa, poţi să stai liniştit pentru că, dacă ai un abonament A-CAR, autoturismul îţi va fi urcat pe o platformă şi transportat până la Timişoara. Avem utilaje de ultimă oră şi oameni pregătiţi, care pot face faţă oricărei situaţii. Timpul nostru de răspuns este de 59 de minute, oriunde în România”.

Protocol cu IGPR…

“Avem deja un protocol pregătit cu IGPR, prin care A-CAR să preia serviciul de asistenţă rutieră – 112. Noi am trimis acest protocol tuturor secţiilor din IGPR, urmează, cel mai probabil, ca acest contract de colaborare să fie semnat în cel mai scurt timp”, mai spune preşedintele filialei A-CAR Timiş, Ionel Patrichi.
A-CAR, împreună cu partenerii săi dispune de peste 150 de maşini de tractat şi remorcat autovehicule, care sunt răspândite pe întreg teritoriul ţării. Şi în străinătate există mai multe maşini, dar acestea te remorchează până la primul service auto, iar dacă preţurile practicate de aceste service-uri sunt prea mari, maşina va fi transportată în România, în maxim 15 zile.

Comentarii

comentarii