Acasă Eveniment A crezut că l-a lovit norocul, dar l-au prins jandarmii –...

A crezut că l-a lovit norocul, dar l-au prins jandarmii – Video

1544
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 16 ani  din Lipova a crezut că l-a lovit norocul când angajatul unui magazin alimentar l-a întrebat dacă un telefon mobil scump, uitat într-un coș, este cumva al lui. A spus că da și chiar i-a mulțumit omului apoi a plecat rapid din magazin cu telefonul în valoare de aproximativ 2000 lei. Bucuria nu a durat prea mult: la cinci minute după ce a plecat cu telefonul, adevărata proprietară, o femeie care a făcut cumpărături în același magazin, a revenit să întrebe dacă nu i-a fost găsit cumva telefonul uitat în coșul de cumpărături.

Jandarmii chemați la fața locului l-au identificat pe tânăr în urma vizionării imaginilor video înregistrate de sistemul de supraveghere și au plecat în căutarea lui. În scurt timp acesta a fost depistat într-un parc din localitate, în timp ce ștergea datele din telefon. Jandarmii au întocmit pe numele tânărului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform Codului Penal.        

Telefonul a fost restituit persoanei vătămate, iar actele de sesizare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii