Acasă Actualitate A doua ediție a Maratonului Vaccinării, în weekendul 14 – 17 mai....

A doua ediție a Maratonului Vaccinării, în weekendul 14 – 17 mai. Se face rapelul Pfizer pentru cei care au primit prima doză la ediția din aprilie, dar sunt și 2.000 de doze de Johnson&Johnson

241
DISTRIBUIȚI

În weekendul 14 – 17 mai, la sala polivalentă a Centrului Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT) se desfășoară a doua ediție a Maratonului Vaccinări. În primul rând, aici vor primi rapelul cei care s-au vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer-BioNTech la ediția desfășurată între 23 și 26 aprilie, dar sunt puse la dispoziție și 2.000 de doze de vaccin Janssen, cel produs de Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.

„În perioada 14-17 mai 2021, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, Bv Eroilor de la Tisa 22 va fi organizată a doua ediție a Maratonului Vaccinării. Pe lângă rapelul asigurat celor vaccinați cu prima doză de Pfizer, sunt puse la dispozitie și  2.000 doze vaccin Johnson&Johnson, cu posibilitate de suplimentare în funcție de necesități”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Inițial, „maratonul de rapel” ar fi trebuit să se desfășoare la Sala Olimpia, însă autoritățile au decis, între timp, să rezerve aceeași locație, cea de la CRAFT. La prima acțiune, între 23 aprilie, ora 16.00, și 26 aprilie, ora 08.00, se vaccinaseră 6.722 de persoane cu prima doză de vaccin Pfizer. Tot între vineri după-amiază și luni dimineață se va desfășura și cea de-a doua ediție a „maratonului”.

Comentarii

comentarii