Acasă Eveniment A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Accident între un TIR şi...

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Accident între un TIR şi un autobuz, la Sânandrei. 19 persoane au fost rănite

DISTRIBUIȚI
FOTO: ISU Timiş

Autorităţile din judeţul Timiş au declanşat, marţi, Planul Roşu de Intervenţie în urma unui accident rutier care s-a produs la Sânandrei şi în care au fost implicate un TIR şi un autobuz. Acolo au fost trimise mai multe autospeciale de pompieri şi ambulanţe SMURD şi SAJ, precum şi un elicopter SMURD. Traficul pe DN 69 este oprit pe ambele sensuri. Primele informaţii arată că sunt 11 victime, între care şoi şoferul autobuzului, care este încarcerat. Şoferul TIR-ului, cetăţean turc, ar fi vrut să întoarcă autotrenul.

”Din primele informaţii, TIR-ul a vrut să întoarcă pe DN 69 la kilometrul 8 şi se pare că a intrat în coliziune cu un autobuz care avea pasageri şi circula dinspre Orţişoara. Toate victimele sunt din autobuz şi şoferul de altfel, pe care echipele de intervenţie îl extrag din autovehicul. Şoferul TIR-ului este cetăţean turc”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Traficul între Timişoara şi Arad este blocat. În ambele sensuri s-au format coloane de maşini pe kilometri.

Potrivit ISU Timiş, în autobuz se aflau 18 persoane, dintre care şoferul a rămas încarcerat, iar în autotren se afla doar şoferul.

”Din primele informaţii, au rezultat 11 victime (cei doi conducători şi 9 pasageri din autobuz)”, a arătat sursa citată.

Centrul Infotrafic anunţă că sunt mai multe victime, dar deocamdată nu se cunoaşte exact numărul lor. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri ale DN 69.
 
UPDATE: Reprezentanţii ISU Timiş au transmis că, în cele din urmă, 19 persoane rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii, respectiv cei 18 pasageri din autocar, toţi muncitori la o fabrică, şi şoferul turc al TIR-ului.
 
UPFATEDRDP Timişoara anunță că de la ora 16:40, a fost reluat traficul pe DN 69 la intersecția cu drumul județean spre Sânandrei.
 
 
 
 

Comentarii

comentarii