Acasă Actualitate A fost aleasă firma câștigătoare pentru construcția bazei sportive situate pe strada...

A fost aleasă firma câștigătoare pentru construcția bazei sportive situate pe strada Mircea cel Bătrân

DISTRIBUIȚI

A fost încheiată procedura de achiziție  pentru construcția bazei sportive situate pe strada Mircea cel Bătrân. S-au prezentat patru ofertanți, a fost desemnată societatea câștigătoare cu care se va încheia contractul cu o singură condiție: dacă în următoarele 7 zile nu va exista o contestație.

”Multă lume așteaptă trecerea directă la execuția lucrării, așa mi-aș dori și eu! Da, ar fi mai simplu, dar legiuitorul a prevăzut exact etapele care trebuie urmate, iar studiile de fezabilitate și proiectele tehnice nu pot fi ocolite. Adevărul este că și atunci când construim orice pentru noi, avem nevoie de toate aceste documente, doar că, în privat, lucrurile merg mai repede.

Știu foarte bine că toți anii scurși fără investiții în infrastructura sportivă au generat dezamăgire și neîncredere. Am trăit și eu o asemenea dezamăgire, dar vă asigur că acum lucrurile se mișcă în direcția bună”, spune viceprimarul Cosmin Tabără.

Tabără mai spune că Stadionul „Lego”- Eroii Timișoarei este în proces de avizare, fiind făcute toate demersurile în acest sens, iar în câteva luni va începe construcția propriu-zisă.

Comentarii

comentarii