Acasă Actualitate A fost depusă o singură ofertă. S-a finalizat licitația proiectului tehnic pentru...

A fost depusă o singură ofertă. S-a finalizat licitația proiectului tehnic pentru schimbarea parchetului și iluminatului Sălii Constantin Jude

DISTRIBUIȚI

O singură ofertă a fost depusă o singură ofertă în cadrul licitației de stabilire a firmei care va realiza documentația necesară în vederea înlocuirii parchetului și iluminatului Sălii Constantin Jude. Oferta va fi analizată și dacă va corespunde se va putea lansa licitația pentru stabilirea executantului.

Marți, 14 noiembrie, a avut loc deschiderea ofertelor pentru licitația privind realizare Expertiza Tehnică, Studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru înlocuire pardoseală, refacere sistem de iluminat și supraveghere video, a anunțat viceprimarul Cosmin Tabără.

”A fost depusă o singură ofertă, etapa următoare înseamnă verificarea acesteia, semnarea contractului și trecerea la treabă, astfel încât până la realizarea noului buget pe anul 2024 să avem toată documentația pentru ca lucrarea să poată fi scoasă la licitație.  Sunt optimist pentru că am avut noroc până acum: nu s-a anulat vreo licitație din cele 12 de care m-am ocupat direct ca viceprimar și nici contestații nu am avut. Este meritul echipei harnice de la Baze Sportive, cu suportul Biroului de Achiziții.”, a anunțat Tabără.

Intenția expusă de Tabără este ca odată ce se termină campionatele de baschet, handbal și fotbal în sală să se poată trece la execuție pentru a nu se bloca activitatea sportivă.

Comentarii

comentarii