Acasă Actualitate A fost deschisă Expo Mobila la CRAFT! 20 de companii expun cele...

A fost deschisă Expo Mobila la CRAFT! 20 de companii expun cele mai moderne tehnologii și piese de mobilier

DISTRIBUIȚI

Joi, 27 iunie, în organizarea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, a fost deschisă cea de-a doua ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

”Suntem bucuroși că am reușit să organizăm și ediția de vară a Expo Mobila Timișoara CCIAT. Suntem foarte mulțumiți fiindcă iată cele 20 de companiile prezente au răspuns pozitiv și au venit. Numărul este mare decât la ediția anterioară și au venit din mai multe județe din țară”, a spus Rixana Bonchiș, organizatoarea din cadrul CCIAT.

Ediția Expo Mobila iunie 2024 reunește 20 de producători români din Timișoara și județul Timiș, Arad, Satu Mare, Dâmbovița, Rădăuți și Alba- Iulia, alături de importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

Dintre expozanți, 50% sunt clienți fideli ai Expo Mobila Timișoara, iar 50% sunt producători de mobilă și artizani în modelarea lemnului, prezenți pentru prima oară și doresc să își facă clienți, promovare și parteneri de afaceri pe piață din Banat.

“Acești importanți producători se prezintă cu o serie de piese și produse de mobilier cu un design aparte pe care publicul nu le-a cunoscut până acum.

De asemenea, sunt expuse o multitudine de piese de mobilier arătând posibilitățile noastre de amenajare a habitatului nostru”, a explicat Roxana Bonchiș.

Astfel, sunt expuse spre vânzare diferite piese de mobilier, multe dintre acestea unicate, de la mobilierul clasic la cel modern, cu accent pe multiplele posibilități de decorare, pe prezentarea și achiziționarea de paturi și saltele cu functionalități mult îmbunătățite pentru a asigura un somn odihnitor cât și o multitudine de modele de canapele în tendințele anului, alături de multe alte produse, cum ar fi: panouri decorative perete, lambriuri de podea, decorațiuni, piese de mobilier cu istorie, piese și obiecte mici de lemn etc.

Totodată, sunt prezenți cu standuri și constructori de case și dezvoltatori imobiliari.

Caracteristicile anului 2024 în materie de mobilier, texturi sau decorațiuni pot fi rezumate în câteva cuvinte: minimalist echilibrat, paletă de culori calde, tehnologii inteligente, textile luxoase și confortabile, legătura cu natura, sustenabilitate, eco-responsabilitate.

Pe întreaga perioadă, vor avea loc campanii promoționale de atragere a publicului vizitator care va putea testa și achiziționa o multitudine de modele de canapele modulare, fotolii, colțare, mobilier de living, dormitoare, bucătarii, mic mobilier, mobilier rustic, mobilier antic și antichizat, decorațiuni, accesorii, perdele, cu reduceri generoase de până la 50%.

“Ca și noutate am adus la această ediție companii care prezintă posibilități de amenajare într-o multitudine de variante de modele și tehnologii de ultimă oră a podelelor locuințelor sau curților”, a concluzionat Bonchiș.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii