Acasă Eveniment A fost găsită drona lui Charlie Ottley

A fost găsită drona lui Charlie Ottley

DISTRIBUIȚI

Drona documentaristului Charlie Ottley, care a fost furată în noaptea de duminică spre luni, se va întoarce până la urmă la proprietar. Vă amintim că aparatul britanicului fusese furat într-un parc din zona centrală, în jurul orei 03.00, când acesta se așezase pe bancă. Luni după-amiază au fost prinși și suspecții acuzați de furt, doi băieți și o fată, cu vârste între 10 și 14 ani.

Cei trei minori, care au fost găsiți și audiați, au declarat că s-au speriat și au abandonat drona în zona Hotelului Continental din Timișoara.

Un bărbat a găsit geanta și a luat-o cu el acasă, în Bacău.

El a fost identificat după ce polițiștii au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere din zona unde fusese aruncat rucsacul lui Ottley. Bărbatul care a găsit echipamentul l-a predat la Poliția din Bacău, care îl va trimite la Timișoara.

Charlie Ottley va merge miercuri la Poliția din Timișoara să își recupereze drona.

„La data de 6 Iunie a.c., după ce au fost depistați cei 3 bănuiți de comiterea furtului din Parcul Civic, polițiștii Secției 1 Timișoara  au continuat investigațiile, iar, la scurt timp, în aceeași zi, a fost identificat și bărbatul care a găsit drona, ce a fost abandonată pe strada I.C. Brătianu din Timișoara. Bărbatul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul acestei zile, 07 iunie a.c, urmând ca aceasta să fie înmânată aparținătorului”, transmit marți reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii

comentarii