Acasă Actualitate A fost lansată licitația pentru microbuzele electrice câștigate prin PNRR de CJ...

A fost lansată licitația pentru microbuzele electrice câștigate prin PNRR de CJ Timiș. Valoarea contractului, de 38 de milioane de lei

DISTRIBUIȚI
photo: Gönczy Tamás

Consiliul Județean Timiș a lansat pe SEAP licitația pentru cumpărarea de microbuze electrice pentru școlari. Finanțarea se face cu bani europeni, prin PNRR. Se caută furnizor pentru cel puțin 27 de microbuze, valoarea totală a proiectului poate ajunge la 38 de milioane de lei.

Microbuzele electrice vor fi destinate pentru transportul elevilor din învățământul preuniversitar, prin proiectul: ”Microbuze electrice pentru elevii din județul Timiș”. Licitația include două loturi. Primul presupune cumpătatea de microbuze electrice cu  16+1 locuri, un total de 24 bucăți. Lotul 2 prevede achiziția de microbuze electrice cu 8+1 locuri, un număr de trei bucăți.

”Produsele aferente fiecărui lot ofertat vor fi livrate, transportate, puse în funcțiune în conformitate cu cerințele caietului de sarcini și a legislației incidente în vigoare. Furnizorul are obligația de a instrui personalul pentru utilizare și totodată va prezenta lista completă cu toate materialele, piesele, subansamblele, ansamblele, sistemele, agregatele microbuzelor electrice (categ. M2/M3 și M1) necesar a fi înlocuite în cadrul reviziilor/reparațiilor de uzură normală, defecte tehnice, cu repere definite (kituri de reparație, subansambluri, materiale, piese, etc) conform Manualului de reparații și întreținere a microbuzului electric (categ. M2/M3 și M1) și a Catalogului de piese de schimb. Termenul de livrare al produselor aferente lotului pentru care se depune oferta, este de 9 luni de la data emiterii ordinului de livrare al produselor. Ofertanții pot depune oferta pentru, unul sau mai multe loturi”, se spune în caietul de sarcini.

Dacă rămân bani în urma licitației sau CJT găsește finanțări suplimentare poate achiziționa un număr suplimentar de cinci microbuze.

Valoarea contractului este cuprinsă între 30,1 și 38,2 milioane de lei.

Comentarii

comentarii