Acasă Administraţie A fost predat amplasamentul şantierului pentru lărgirea drumului Timişoara – Moşniţa Nouă

A fost predat amplasamentul şantierului pentru lărgirea drumului Timişoara – Moşniţa Nouă

2072
DISTRIBUIȚI

Marţi, la Moşniţa Nouă, s-a făcut unul dintre ultimii paşi necesari pentru demararea şantierului care va duce la extinderea la patru benzi a drumului care leagă localitatea de Timişoara. Este vorba despre predarea amplasamentului către constructor.

De asemenea, au avut loc discuţii cu operatorii de utilităţi din zonă

„Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării și e necesar ca șantierul să fie foarte bine organizat. Amplasamentul a fost predat! Urmează ordinul de începere a lucrărilor!”, a anunţat Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, instituţia care are în adminstrare şoseaua.

În următoarele şapte luni va fi o activitate intensă pe acest drum, la finalul cărora zona și traficul se vor schimba radical. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

„Sunt conștient că, pe perioada lucrărilor, traficul va fi infernal, iar nervii șoferilor, asemenea unor… bombe cu ceas. Tocmai de aceea, va mai cer puțină răbdare și înțelegere, pentru că, la sfârșit, vă putem oferi normalitatea după care tânjim de atâția ani. Mulțumesc”, a mai spus Dobra.

Comentarii

comentarii