Acasă Eveniment A furat, a fost prins, a fost lăsat să plece și… a...

A furat, a fost prins, a fost lăsat să plece și… a furat din nou. Totul în decurs de 16 ore, sâmbătă spre duminică, la Timișoara

496
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 26 iunie, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au prins de două ori la furat același bărbat. Prima dată, la orele prânzului, acesta a sustras produse de 460 de lei dintr-un magazin de pe strada Piatra Craiului. Polițiștilor nu le-a luat mult să îl identifice. L-au dus la secție, i-au deschis dosar penal, însă l-au lăsat să plece. La scurt timp după miezul nopții, acesta a mai fost prins o dată furând, de această dată în flagrant, dintr-un magazin de pe Aleea Hotinului. A doua oară nu a mai scăpat la fel de ușor, fiind ținut 24 de ore în arest preventiv la IPJ Timiș.

„În data de 26 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 11:20, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăți comerciale de pe strada Piatra Craiului din municipiul Timișoara de unde a sustras mai multe produse în valoare 460 de lei și profitând de neatenția angajaților a părăsit incinta fără să achite contravaloarea produselor. În urma verificărilor efectuate, la scurt timp polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «furt»”, transmit reprezentanții IPJ Timiș în legătură cu prima faptă.

„În noaptea de 26 spre 27 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au surprins în flagrant delict același bărbat, care în jurul orei 03.35 a pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta altei societăți comerciale de pe strada Aleea Hotinului, de unde a sustras mai multe produse cosmetice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, prezintă polițiștii și a doua faptă.

Oamenii legi continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Comentarii

comentarii