Acasă Actualitate La Iulius Mall Timişoara s-a deschis patinoarul Ice Dream

La Iulius Mall Timişoara s-a deschis patinoarul Ice Dream

DISTRIBUIȚI

La Iulius Mall Timişoara cel mai feeric vis de iarnă devine realitate: patinoarul Ice Dream. Situat în parcarea mall-ului, patinoarul devine în aceste zile de iarnă principală destinaţie de distracţie în aer liber. Cu o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, Ice Dream este comparabil ca dimensiuni cu cel din faţa Primăriei Parisului, Hôtel de Ville.
Începând de marţi, 5 ianuarie, arena de gheaţă de la Iulius Mall îi aşteaptă pe amatorii acestui sport de iarnă. Patinoarul va avea un program zilnic între orele 10.00 şi 22.00. Preţurile biletelor sunt: 7 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi (pentru o serie de o oră şi jumătate). Ice Dream oferă avantajul unui abonament săptămânal: 50 lei/copil şi 70 lei/adult. Închirierea unei perechi de patine este 8 lei.
Având o capacitate de 250 de persoane, cu 400 de perechi de patine gata de închiriat (stocul fiind proaspăt reînnoit), cel mai frumos patinoar din Timişoara are gheaţa pregătită pentru dansuri pe patine şi distracţie sub cerul liber. Atmosfera feerică de la Ice Dream creează cadrul optim pentru cei ce vor să se iniţieze în patinaj. Astfel în fiecare zi, de luni până vineri între orele 17.00-18.00 sau sâmbătă şi duminică între orele 10.00-11.00, instructori profesionişti stau la dispoziţia celor ce vor să înveţe să patineze. Dacă vremea se menţine friguroasă până spre primăvară, puteţi petrece aici momente vesele, memorabile, cu familia sau cu prietenii.
De la an la an, patinajul devine tot mai popular printre bănăţeni. Câteva zeci de mii de amatori ai acestui sport alb s-au numărat, în primii ani de funcţionare ai patinoarului Ice Dream de la Iulius Mall Timişoara.

Comentarii

comentarii