Acasă Eveniment A murit în timp ce îşi înşela soţia, în maşină

A murit în timp ce îşi înşela soţia, în maşină

8562
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din localitatea Brad, județul Hunedoara, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit mort în propria mașină.

Un bărbant a murit în maşină. Acesta era pe jumătate dezbrăcat, anchetatorii suspectând că acesta ar fi decedat în timpul unei partide de amor.

Bărbatul a plecat de acasă spunându-i soţiei că merge cu mașina la un service din localitate. Văzând că nu se mai întoarce acasă, soția sa a alertat autoritățile.

Astfel, după mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de polițiști fără pantaloni, mort, în propria mașină, care se afla parcată într-o zonă periferică a Bradului.

„Poliția municipiului Brad a fost sesizată prin 112 cu privire la identificarea unui cadavru într-o mașină, în zona gării din localitate. A fost vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani din Brad, care a fost găsit de polițiști decedat în mașina proprie, pe scaunul șoferului și dezbrăcat de la brâu în jos. Nu există o suspiciune de omor deoarece bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp, iar în plus avea probleme cardiace. Cadavrul a fost preluat de Medicina legală pentru stabilirea exactă a cauzei morții”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu, scrie banatuldeazi.ro.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi făcut infarct în timpul unei partide de amor, cu o femeie care a fost văzută fugind de la locul incidentului.

Această ipoteză a fost confirmată și de șeful Serviciului Județean de Medicină Legală, Dan Mărculescu, care a afirmat că, în urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că bărbatul a murit în urma unui infarct miocardic acut.

Comentarii

comentarii